Rólunk

SilverHost - Nemzetközi hoszting

A Silverhost - Nemzetközi hoszting egy egyéni vállalkozás. Alternatív megoldások kutatásával, alkalmazhatóságuk vizsgálatával foglalkozik, amely megoldások útján olyan szolgáltatásokat tud biztosítani, melyek hasonló vagy jobb paraméterekkel rendelkeznek a licenszdíjjas megoldásokkal szemben, így lényegesen alacsonyabb áron tudja azokat nyújtani ügyfelei részére.
A SilverHost - Nemzetközi hoszting tulajdonosa Madarász László egyéni vállalkozó. A tulajdonos számára a Silverhost - Nemzetközi hoszting müködtetése, üzemeltetése hobbi, nem a megélhetést jelenti számára. Ezúton tartja informatikai ismereteit naprakészen, fejleszti tovább tudását, bővíti ismereteit. A SilverHost - Nemzetközi hoszting mögött álló csapat (közösség) minden egyes tagjával szemben is ugyanez a tulajdonos elvárása.
A SilverHost - Nemzetközi hoszting egy olyan egyéni vállalkozás amely webtárhelyeket, valamint& weboldalak és webáruházak készítését kínálja verhetetlen árakon. Az általunk készített webáruházak és weboldalak Joomla! tartalomkezelő rendszeren alapulnak, ezért sokkal alacsonyabb az elkészítési költésge, és folyamatosan érkeznek hozzá, díjmentesen vagy nagyon alacsony költésgen a biztonsági és egyéb funkójavításokat tartalmazó frissítések.
A vállalkozás, 2006-ban alapult meg, MALA Webrendszerek fantázianéven. Webszervereket üzemeltetett, ahol teljeskörű webtárhely szolgáltatást nyújtotott. Ekkor tett szert széleskörű tapasztalatra szervezüzemeltetés terén. Mellette weboldalak és webáruházak készítését vállalta, melynek eredményeként több tucat rendszert készített, mely során az Oscommerce nyílt webáruház rendszer magyarországi közösségének egyik alapítója lett, és elkészítette a rendszer hivatalos honosítását, valamint részt vett a rendszer tovább fejlesztésében.
Ezt követően (egészségügyi okokból) szüneteltetve volt a vállalkozás tevékenysége, viszont eközben további kutatásoknak köszönhetően újabb megoldásokat, és lehetőségeket sikerült találni, amellyel minőségi de alacsony költségű szolgáltatások nyújtására nyílt lehetőség.
Az így szerzet tapasztalatok alapján 2020-ban indult újra a tárhelyszolgáltatás immár SilverHost - Nemzetközi hoszting fantázianéven.
A vállalkozás legális, Magyarországon bejegyzet, magyar vállalkozás. Bármely szolgáltatás igénybevétele esetén annak díjáról minden esetben hivatalos a Magyarországi adózási törvényekkel összhangban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - NAV által számla kerül kiállításra, amely a megrendelőhöz elektronikus úton e-mailben digitálisan aláírt és hitelesített PDF formátumban jut el.
Rendelés esetén a szerver létrehozása automatizált módon történik. A személyes egyeztetésre a SilverHost - Nemzetközi hoszting saját erre a célra fenntartott online ügyfélszolgálatán van lehetőség, ahol a munkatársak készséggel állnak nyitvatartási időben a rendelkezésre.

Gyakran Ismételt Kérdések

GyIK.

Mikor indult a Silverhost?

A SilverHost fantázianéven a vállalkozás 2020 nyarán indult.

Hogyan tudok rendelni?

Regisztrálj az ügyfélrendszerünkben válaszd ki amit szeretnél, fizesd ki és kész!

Hogyan tudok fizetni?

PayPal segítségével, online. A PayPal esetében fizethetsz PayPal egyenlegedről, vagy bármilyen online fizetésre alkalmas bankkártyával.

A rendelés automatikus?

Igen! Domain rendelése esetén a rendeléseket fel tudjuk venni, de munkatársunknak kell azt partnereinknél rögzíteni. Az automatizáláson még jelenleg is dolgozunk.

Hogyan lehetek partner?

Regisztrálj az ügyfélrendszerünkben majd vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hol vannak fizikailag a szerverek?

Szervereink Nürnbergben és Münchenben találhatóak. Szervereink állapotát az oldal alján található "Szervermonitor" menüpontal, vagy ide kattintva meg tudod nézni!

Kapcsolat

Lépj kapcsolatba velünk.

Elő csevegés

Lépj velünk kapcsolatba előben és mi azonnal segítünk.

Küldj nekünk e-mailt

info@silverhost.hu
címre.

Hibajegy létrehozása

Belépést követően egyszerűen
hozz létre egy hibajegyet.

Ügyfélfogadás

A elsődelges kapcsolattartási formája a jobb alsó sarokban levő chat alkalmazás.
A telefonhívásokat nem minden esetben tudjuk fogadni, de igyekszünk mindenkit visszahívni. A telefonbeszélgetések NEM kerülnek rögzítésre!

Hétfő - Péntek
09:00 - 20:00

Szombat - Vasárnap
10:00 - 20:00

Munkaszüneti napokon
10:00 - 20:00

Értékelések

A ti véleményetek alapján.