X

Válaszd ki az országod

Hungary (Magyar)Hungary (Magyar) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Válaszd ki a pénznemet

Ft Hungarian forint Euro
X

Válaszd ki az országod

Hungary (Magyar)Hungary (Magyar) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Válaszd ki a pénznemet

Ft Hungarian forint Euro

Tudásbázis

KezdőlapTudásbázisJátékszerverIce cast audio szerver

Ice cast audio szerver

Ez egy kis útmutató a használathoz:

Általános:
2 részből áll, Icecastből és ezstreamből. Az Icecast készíti az audiostreamet, amelyet a webhelyen keresztül streamelhet, az ezstream pedig kezeli az autodj funkciót. Természetesen a számítógépen keresztül is streamelhetsz.

Icecast konfiguráció:
Az Icecast az icecast.xml fájlon keresztül konfigurálható. Itt találhatod meg az alapértelmezett jelszavakat is. Itt kell kicserélned manuálisan a 8000 portszámod a szervered portszámára.

Ezstream konfiguráció:
Az ezstreamet az ezstream.xml-en keresztül konfigurálhatod. Itt kell kicserélned manuálisan a 8000 portszámod a szervered portszámára. Ezt követően gyors kezdésként mp3-aidat másold a zene mappába. A változtatások végrehajtásához indítsd újra a tárolót.

Streamelés a számítógépről:
A számítógépéről is streamelhetsz. Javasoljuk, hogy mielőtt ezt megtennéd, módosítsd a streamelési kulcsot/jelszót az icecast.xml fájlban. Ne feledd, hogy az ezstreamnek is rendelkeznie kell ezzel az új jelszóval.

Az adatfolyam hallgatása:
A streamet a http://game01.silverhost.hu:(port)/stream oldalon hallgathatod meg webböngésződben. Ez az URL arra is használható, hogy beágyazd a streamet a saját webhelyedbe.

Nem találod a keresett információt?

Hibajegy létrehozása
Hasznosnak találta?
(33 alkalommal megtekintve/0 ember hasznosnak találta)

Top