X

Válaszd ki az országod

Hungary (Magyar)Hungary (Magyar) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Válaszd ki a pénznemet

Ft Hungarian forint Euro
X

Válaszd ki az országod

Hungary (Magyar)Hungary (Magyar) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Válaszd ki a pénznemet

Ft Hungarian forint Euro

Tudásbázis

KezdőlapTudásbázisWebtárhely szolgáltatásLevelezés, e-mail fiókok

Levelezés, e-mail fiókok

Levelezés, e-mail fiókok

Lehetőséget van amennyiben már hoztál létre domain nevet ahhoz kapcsolódó e-mail fiókot is létrehozni.

Tárhelyvezérlő felületre történő belépést követően, válaszd a felső menüsorból a \"Levelezés\" menüpontot.

Itt ha már van létrehozva domain neved azokat fogja a rendszer kilistázni, vagy létrehozhatsz újat (pl.: külső szerveren kezelt domain esetén aminek a levelezési rekodjait ide irányítottad), a bal felső sarokban levő zöld plusz jelre kattintva.

A létrehozás egyszerű. Írd be az  új domain nevet, pipáld ki mindhárom lehetőséget és kész is.

A \"DNS\" menüpontra kattintva, a megjelenő listádban szereplő domain nevekhez tudsz e-mail fiókot létrehozni. Húzd az egered a választott domain neve felé és a megjelenő menüből válaszd a \"A fiók hozzáadása\" lehetőséget. Az e-mail fiók létrehozása automatizált, egyszerűen csak írd be az e-mail cím @ jel előtti részét, a jelszót és kész is. Ha szeretnéd a Belépési adatokat egy általad választott e-mail címre el is küldheti a rendszer (ha pl.: más részére készítettél e-mail címet pl.: egy alkalmazottad részére). Azt is beállíthatod, hogy a tárhelyedből pontosan mennyit részt foglalhat el levelezésre az e-mail fiók, vagy állíthatod korlátlanra is, ekkor annyi helyet foglalhat el amennyi előfizetési csomagodban rendelkezésre áll. A rendszer dinamikusan kezeli a tárhelyed, tehát minden együtt foglalhat el összesen maximum az előfizetési csomagodban biztosított helyet (weboldal fáljlai, levelezés, adatbázisok stb.). Jobb oldali ablakaban láthatod a levelező program beállításához szükséges csatlakozási adatokat, Titkosított kapcsolat esetén a STARTTLS lehetőséget válaszd hacsak nem vásárolt SSL tanústványt adtál hozzá a domain nevedhez. Az általunk biztosított tanusítvány STRATTLS titkosítást tesz lehetővé.

Ha esetleg leflejtetted az e-mail fiók jelszavát a \"DNS\" menüpontra kattintva, az egered a választott domain neve felé húzva, a megjelenő menüből válaszd a \"X fiók listázása lehetőséget\". Itt a bal oldali zöld jelre kattintva szintén lehetőséged van új e-mail fiók hozzáadására, vagy a már létrehozot fiók szerkesztésére, egyszrűen húzd az egered a fiók neve felé és job felül megjelenő menüből válaszd a \"Szerkesztés\" lehetőséget és átírhatod annak jelszavát, . Ugyan így választhatod a \"Fiók felfüggesztése\" lehetőséget vagy a \"Törlés\" lehetőséget. Az e-mail fiók szerkesztésénel van lehetőséged álnevek, vagy Továbbítási e-mail címek beállítására, illetve automatikus válasz beállítására.

Nem találod a keresett információt?

Hibajegy létrehozása
Hasznosnak találta?
(16 alkalommal megtekintve/1 ember hasznosnak találta)

Top